22 Mayıs 2020 Cuma

Organik Et Ürünleri Bağışıklığınızı Güçlendirin

Bütün dünyanın salgınla uğraştığı bugünlerde, bağışıklık sisteminizi, doğru beslenme ile güçlendirin. Doğal ürünlerin sağlığa katkısının farkında olan Pazar Gıda, kendi çiftliğinde ve Balıkesir çevresindeki çiftliklerde doğal yaşam koşulları içerisinde ve katkısız beslenerek hayvanlardan elde edilen et ve et ürünleri, sofranıza ulaştırmaktadır. Firmamızın tüm ürünleri, doğal olmalarının yanısıra, son derece lezzetli ve sağlıklıdır; tüm ailenize gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz.

Evde kalmak zorunda olduğumuz bu dönemde, Pazar Gıda, satışa sunduğu tüm ürünleri, kapınıza kadar getirmektedir. Firmamızın www.pazargida.com adresindeki internet sitemizden, her tür ürünün siparişini, evinizden çıkmadan tek tıkla verebilirsiniz. Sipariş edilen ürünler, uzman ve deneyimli ekiplerimiz tarafından, isteğinize uygun olarak hazırlanıp paketlenmekte; soğutmalı araçlarımızla, tazeliğini hiç kaybetmeden sofranıza ulaşmaktadır.

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgiye internet sitemizden ulaşılabilmektedir. Sitemizde, tüm ürünler kategoriler halinde sıralanmış, fotoğraflanmış ve uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Seçilen ürünün fotoğrafı tıklandığında, ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye ve pişirme önerilerine ulaşılabilmektedir. Sipariş verilirken, not bölümüne, ürünün nasıl hazırlanmasını istediğinizi belirtebilirsiniz; ürünler, isteğinize uygun olarak hazırlanıp gönderilmektedir.

Doğal ve Katkısız Ürünler

Firmamızın satışa sunduğu ürünler arasında, kemikli ve kemiksiz dana ve kuzu eti; el yapımı katkısız hamburger ve kasap köftenin yanısıra; şarküteri bölümümüzde, doğal bağırsak doldurularak elde edilen kangal ve baton sucuklar; bağışıklık sistemine eşsiz destek sunan, tamamen temizlenmiş paça ve işkembe; temizlenerek doğranmış ve pişirilmeye hazır hale getirilmiş kokoreç ve dana karaciğeri gibi sakatat ürünleri yer almaktadır. Et yemeklerinin lezzetini artıran dağ kekiği ve diğer doğal baharatlar da, sitemizde satışa sunulan ürünlerdendir. Kurbanlık ve adaklık koç satışımız da bulunmaktadır. Doğallıktan hiç taviz vermeden geleneksel yöntemlerle hazırlanan tatlı ve acı domates ve biber soslarımızı, tamamen katkısız acı biber reçelimizi ve nar ekşimizi de siteden sipariş verebilirsiniz. Et yemeklerinin yanına yakışan acı ve tatlı şalgam suyu da, doğal içeriği ve sağlıklı ambalajıyla satıştadır.

Güvenle tüketeceğiniz organik et ürünlerini sipariş vermek için tıklayın.

Sitemizde yapacağınız alışverişler için, kredi kartıyla kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz. Firmamız, müşterilerinin güvenliğini öncelik kabul etmekte, kişisel ve finans bilgilerini, hiçbir koşulda üçüncü kişilerle paylaşmamaktadır.


12 Mayıs 2020 Salı

Arda Palet Ahşap Palet Özellikleri Nelerdir ?

Arda Palet firması içerisinde belki de en çok üretim hacmi bulunduran ürün tiplerinin başında gelen ahşap palet opsiyonları, her geçen yıl bir önceki yıldan daha büyük miktarlarda üretilerek hem yerli hem de ihracat sanayisine büyük oranda ekonomik katkıda bulunmaktadır. Bunun temelinde ise, kült olarak sanayilerde kullanılan tiplerin ahşap palet tipleri olmasıdır. Palet fiyatları bakımından hiçbir zaman ciddi artışlar gözlemlenmeyen ve her daim dalgalanmaları tahmin edilebilen şekilde ilerleyen bu palet tiplerinin en önemli özelliği, taşıma ve depolama hacmini neredeyse 1 / 4 oranında azaltmasıdır. Bir diğer yandan sistem dahilinde bağlanırken herhangi bir bağlantı elemanının kullanılmaması, üzerinde istiflenen ya da üst üste konulduktan sonra aşağıya mukavemet oluşturarak basınç aktaran malzemelerin zarar görmesini de önler. Bu açıdan hem çok güvenli hem de yerel bir hizmet olarak bilinen bu ahşap paletlerin üretimi de çok kolaydır. Bu nedenle belirli ölçülerde sipariş edilen paletlerin seri üretimden çıkması siparişlerin de daha hızlı periyotlar ile kullanıcılarının eline ulaşmasını sağlamaktadır. Ahşap paletlerin plastik palet tiplerinden ayrılan en önemli yanlarından biri de, daha eski bir taşıma tipi olduğu için güven unsurunu bünyesinde daha çok bulundurmasıdır. Bu noktada kullanıcıların yapması gereken temel şey, ihtiyaçlarının ahşap palet ile mi yoksa plastik palet tipleri ile mi daha kolay karşılanacağını analiz etmek olabilir.

Arda Palet Plastik Palet Özellikleri Nelerdir ?

Arda Palet plastik palet tiplerine baktığımız zaman görülecek temel unsur daha modern ve hafif sanayide kullanılabilecek palet tiplerinden oluşmasıdır. Esneme kabiliyeti bulundurması ahşap paletlere göre bir avantaj olarak gösterilebilir. Bunun yanı sıra sevkiyatlardan önce veya sevkiyat ardından teslimat sırasında en çok kullanılan palet tipleri olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Arda Palet bünyesinde geçen sene üretilen ahşap palet / plastik palet oran, bu sene daha büyük bir artış göstermiştir. Bunun temelinde artık hem ahşap paletlerin hem de plastik paletlerin benzer oranlarda kullanılmaya başlanması olarak açıklanabilir.

9 Mayıs 2020 Cumartesi

Isıya Dayanıklı Silikon Fitil Özellikleri

Silikon fitil conta ahşap üzerinde etkin bir verim sağlar. Farklı boylarda, farklı renklerde üretimi yapılmaktadır. Ahşaplara fitil makinaları yardımı ile alanlar açılır ve silikonlar bu alanlara yerleştirilir. Böylelikle yalıtım malzemesi olan ahşabın özelliğinin kaybolması engellenir. Dışarıdan ses getirmediği gibi dışarıya da ses sızdırmayan silikonlar ahşaplar üzerinde kullanımı büyük verimlilik sağlamaktadır. Sıvı geçirgenliği de olmayan fitil conta yağmurlu havalarda ahşap pencere ve kapılardan su sızmayı engellemektedir. Evde, işyerlerimde, fabrikalarda bu silikon kullanılarak daha sağlıklı ve konforlu ortamlar oluşturulabilmektedir. Silikon fitil ayrıca cam, seramik kullanılan bölgeler olan banyo, mutfak gibi bölgelerde de sıkça kullanılmaktadır. Daha çok endüstriyel alanlarda sıkça kullanılan bu malzemenin kullanımı sıkça yaygınlaşmaktadır.

Silikon Fitil Üretimi

En büyük özelliklerinden birisi çok yüksek sıcaklıklara ve çok düşük sıcaklıklara dayanmak olan silikon fitil avantajları bakımından kaliteli bir malzemedir. Isıya dayanıklı silikon fitil farklı renklerde ve ölçülerde üretilerek her ortamda kullanılabilmektedir. Kullanılması da oldukça pratik olan bu malzemeyi çoğu sektör tercih etmektedir. İster kapalı alanlarda isterse açık yerlerde büyük avantaj sağlayan silikon fitil her geçen gün kullanım alanını genişletmektedir. Bu şekilde çok kullanılması üretim rekabetini de arttırmıştır. Ancak piyasada uygun fiyatlara silikon fitili bulabilmek mümkündür. Kullanım alanlarına bakıldığında silikon fitilinin fiyatı çok uygundur. Uzun yıllar kullanılabilecek silikon fitilleri ekonomik olarak da büyük katkı sağlamaktadır.

Silikon Fitilinin Ekonomik Katkıları

Silikon fitil ekonomik açıdan düşünüldüğünde en kaliteli yapı malzemelerinden birisidir. Fiyat bakımından piyasada en iyi yalıtım malzemesi yerine geçebilir. Silikon pencere ve kapılarda kullanılarak evin ısısını koruyabilir. Bu nedenle kış aylarında fazla kalorifer yakışmaz. Bu nedenle Doğalgaz faturaları daha az gelecektir. Bu ürünler suya ve ısıya dayanıklı olduğu için uzun yıllar kullanılabilir. Silikon her yıl ürün değişmesini önleyebilir. Yağmurdan dolayı zarar görmediği için uzun yıllar boyunca işlevini kaybetmez ve sizi masraftan kurtarır. Fabrikalarda gürültü sorunu olduğu için silikon kullanıldığında hem gürültü ortadan kalkacak hem de ekonomik olarak yük rahatlayacaktır. Silikon ürünleri kolaylıkla kullanılabilir ve uzun yıllar kullanılan alanda işlevini yürütür.