31 Aralık 2019 Salı

İslami Bayan Arkadaşlık Sitesi


Yalnızlık sizin kaderinizin bir parçası olmadığı gibi, burada önemli olan doğru kişiyi bulmak ve bu kişi ile arkadaşlık kurmak olacaktır. Teknolojinin hayatımıza yön verdiği bu günlerde, iyi bir arkadaşlık kurmak, eskisi kadar kolay olmamaktadır. Sonuçta artık insanlar yolda giderken dahi, ellerinden telefonlarını düşürmemekte ve kimse ile göz göze dahi gelmemektedir.
Antalya, Ankara, Konya Arkadaşlık Siteleri
Nerede olduğunuz ya da arkadaşlık kuracağınız kişinin nerede olduğunu önemsemeden zaman geçirmek ve zaman geçirecek arkadaşlıklar kurmak, iyi bir internet sitesi sayesinde mümkün olacaktır. Bizde bununla ilgili sizlere bilgi vererek, buna göre Antalya arkadaşlık arayışlarınıza da net olarak cevap bulmanızı da sağlamış olacağız. Gönülden Sevenler ile bunu en iyi şekilde elde etmeniz mümkün olacak ve hatta karşı cins ile kurduğunuz arkadaşlık, aşka ve tabii ki evliliğe dönüşecektir. Üyelerine bir çok farklı avantajı da sunuyor olmalarından dolayı, sizler için Ankara arkadaşlık arayışlarınıza net olarak cevap bulmanın da mümkün olacağını söyleyebiliriz. Her anlamda etkin olduklarından dolayı, istediğiniz gibi arkadaşlıklar kurmak için www.gonuldensevenler.com sitesine girerek üye olabilirsiniz.

Arkadaşlık ve Evliliğin Adresi
Artık kendinizi tanıtmak daha kolay bir hale geleceği için, burada özel olarak hazırlanmış olan testlere katılım göstererek, kendinizi de daha iyi bir şekilde karşınızdakine tanıtabilirsiniz. Sonuçta bu imkanları verdiklerinden dolayı, Ankara arkadaşlık için de en doğru şekilde faydalanacağınız site olacaktır. Site üzerinden üyeliğinizi almanız ile birlikte, dolduracağınız profiller ile kendinizi en doğru şekilde tanıtmış olacaksınız. Böylelikle sizin gibi Konya arkadaşlık arayışı içerisinde olanların güvenilir bir şekilde sizi tanımalarını da sağlayacaksınız. Bu sayede sizde arkadaş ve eş arayanların profillerini inceleyerek, ne istediklerini, nelerden hoşlandıklarını öğrenecek ve size uygun olması durumunda, görüşmeye başlamış olacaksınız.

Ankara İçin Arkadaşlık Sitesi
12 yıldır yayın yapan Gönülden Sevenler, her geçen gün daha fazla kişiye ulaştığı gibi, sistemlerini de en iyi hale getiriyorlar. Buna göre sizin kriterlerinize göre üye olanlar ilk olarak karşınızı çıkıyor. Bunun yanında arama filtrelerini de kullanarak, daha kolay bir şekilde sadece size uygun olanları da listeyebiliyorsunuz. Sonuçta artık Ankara arkadaşlık denildiğinde ya da Antalya arkadaşlık arayışlarınızda sizlerde güvenilir bir adresi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri
Farklı farklı üyelik sistemleri olduğunu da öncelikli olarak hatırlatalım. Bu sizin aktif kullanımınıza bağlı olmasından dolayı, normal şartlarda ücretsiz olarak üye oluyor ve ücretsiz olarak bir çok özelliğini de kullanabiliyorsunuz. Gönülden Sevenler kurulduğu günden bu yana yalnızlıktan sıkılanlar için, en iyi site olarak karşımıza çıkıyor. Bugün sizlerde Antalya arkadaşlık ya da Ankara arkadaşlık veya Konya arkadaşlık için siteyi kullananlar arasına girebilirsiniz. Böylelikle ciddi arkadaşlık siteleri arasında ilk sırada yer alan bir siteyi de kullanmış olacaksınız. Burada arkadaşlık aslında ilk adım olduğu gibi, sonrasında ise ile evleneceğiniz kişiyi de bulabilirsiniz. 

Gönülden Sevenler Arkadaşlık Sitesi
En iyi şekilde kendinizi tanıtmak ve doğru kişiler ile arkadaşlık kurmak, artık daha kolay olacaktır. Bu kolaylıkları sizlerde yaşamaya vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Özellikle eş arayışı içerisinde olanlar için de en aktif ve İslami bir site olması nedeni ile sonuna kadar kullanabilirsiniz.


21 Aralık 2019 Cumartesi

Kameya ile Tanış, Modaya Ayak Uydur!


Kombinlerinizi hazırlar iken moda trendlerini yakından takip etmek istiyorsanız hemen Kameya ile tanışın. Kadınlar için hazırlanan kıyafetler ile dikkatleri üzerine çeken ve her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Kameya internet sitesinde en popüler özellikleri ve ürün kategorilerini sizlere tanıtmak istiyoruz.

İndirimli Ürünlere Sahip Olun!


Kameya, indirimli ürünler sitesi olarak sizlere ulaşıyor. En güzel ve dikkat çeken kıyafetlere sahip olabileceğiniz Kameya internet sitesinde uygun fiyatlar ile birlikte sürekli olarak farklı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Gerek kargo bedava kampanyaları, gerekse de ilk üyelik indirimi gibi özel indirimleri yakalayarak istediğiniz tüm kıyafetlere uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Tulum Elbise Kombinleri


Tulum, kadınlar için vazgeçilmez kıyafetler arasında yer alıyor. Sürekli olarak kombin yapmak için uğraşmak istemeyenler için tulum elbise tek parça bir kıyafet olmasından dolayı tercih edilmektedir. Elbiseler ile gerek günlük hayatta, gerek iş hayatında, gerekse de ofis hayatında tercih edebileceğiniz tulum elbise modelleri ile şıklık yarışında kendinize yer bulabilirsiniz.

Kameya internet sitesinde yer alacak olan tüm kıyafetler birbirinden güzel tasarımları ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda oldukça özel ve kaliteli kumaşlar ile hazırlanan tulum elbiseler çok çok uygun fiyatlar ile sizlerle buluşuyor. Kombin yaparken rahat olmak ve şık olmak isteyenler tarafından ilgi gören tulum elbise çeşitlerine hemen göz atarak sizin için uygun olanı seçebilirsiniz.

Koton Bluz ile Rahat Kombin Yapın!


Kadınlar için kombin yaparken zorlanmamak adına tercih edilen parçaların başında da koton bluz modelleri geliyor. Gerek pantolon modelleri ile, gerekse de etek modelleri ile kombin yapılmakta olan koton bluz çeşitleri aynı zamanda yaz aylarında da şort modelleri ile kombinlerde kendine yer buluyor.

Özellikle genç kızlar için hazırlanan birbirinden şık tasarımlara sahip olan koton bluz modelleri piyasadaki en uygun fiyatlar ile sizlerle buluşuyor. Onlarca farklı tasarım ve renk seçeneği ile tüm bedenlerde bulabileceğiniz koton bluz çeşitlerine hemen erişmek ve uygun ödeme şekilleri ile satın almak için https://www.kameya.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

18 Aralık 2019 Çarşamba

İstanbul’da Lekesiz Halılar


İstanbul halı yıkama firması olarak, halılarınızın hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar, üzerinde oluşan lekelerden arınması için bitkisel formüllü kaliteli deterjanlar kullanırız. Sağlıklı ve uzun süreli temiz halılar için firmamızla iletişime geçerek, siz de uygun fiyatlı yıkama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
% 100 Lekesiz Halı Temizliği
Halılar yapıları ve içerisinde bulunan bakteriler nedeniyle kir ve leke tutmaya daha yatkındır. Sürekli ovalamak ya da kaynar su yöntemi uygulamak halının yapısını bozar ve lekenin daha derine nüfuz etmesini sağlar. Bu alanda çalışmakta olan profesyonel ekibimiz halılarınızın lekelerinden arınmasını buharlama yöntemiyle yapacak ve halınızın en derinindeki bakterilerin bile sökülüp atılmasını sağlayacaktır. Nitelikli halı yıkama alanında profesyonel bir hizmet vermekte olan firmamız, kısa zamanda halılarınızın yenilenmesine yardımcı olur.
Bitkisel Formüllü Halı Yıkama Hizmetimiz
 Hem çevreci hem de insan sağlığına uyumlu bitkisel deterjan formülümüzle, halılarınızın hassas yapısına zarar gelmeden nitelikli bir temizleme işlemi yaparız. Kullandığımız birinci sınıf halı yıkama makinelerle, buharlama ve çekme yöntemleri uygular halınızın yıpranmasına olanak vermeden lekelerinden arınmasını sağlarız.
Adrese Teslim Servisimiz
Anadolu halı yıkama firmamız, kirli halılarınızın adresinizden alınıp, adresinize teslim edilmesini sağlayacak profesyonel bir hizmet anlayışına sahiptir. İstanbul’un her yerine taşıdığımız temizlik hizmetimizle, sadece halılarınızı değil yorgan ve yataklarınızın da temizlenmesini sağlar, yıkama, kuruluma ve paketleme işlemlerinden sonra adresinize teslim ederiz.

14 Aralık 2019 Cumartesi

Carmen İle Tarzınızı Yaşatacak Gece Elbiseleri

İnternetin hayatımıza girmesi ile artık her kadın güzel ve alımlı. Eskiden sadece bulundukları bölgede ki imkanlar dahilinde giyinebilen bayanlar, artık interneti etkin kullanarak diledikleri modellere sahip olabiliyorlar. Mesela beğendikleri badyler, hırkalar, kazaklar ve hatta abiye için imkanları daha fazla kullanabiliyor ve daha bir çok kıyafetleri internetten satın alabiliyor yada bu kıyafetlerin resimleri alınarak benzerleri yaptırılabiliyor. Tabi ki sadece resimlere bakmak için değil, ünlü moda uzmanlarının kreasyonlarını da internet sayesinde takip edebiliyorsunuz. İşte Carmen.com.tr ile bunları üzerinizde taşıyacak ve nikah elbiseleri için de harika bir seçim yapmış olacaksınız. 

Şıklık İçin Size Özel Abiyeler

Bugün sizlere www.carmen.com.tr sitesini tanıtacağız. Bu sitede bir birinden çok 2020 abiye modelleri ve nikah elbiseleri bulabilir ve bunları uygun şartlarda alarak, kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Uygun fiyatları, bol seçenekleri ve en iyi imkanları ile birlikte, artık istediğiniz gibi giyinmenin ve özel günlerinizi en iyi şekilde yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Her mevsime uygun abiye modellerini de bulabileceğiniz için artık özel gecelere ve günlere istediğiniz şıklıkta dahil olabilirsiniz. Çevrenizde bir çok düğün olacağı gibi bu düğünün ev sahibi yada gelini siz olabilirsiniz. Bunun için kendinize çok güzel bir nikah elbisesi seçmelisiniz, çünkü o gün bütün gözler sizde olacak ve sizin bir melek gibi görünmenizi seyredecekler. Tabi ki bu düğünün ev sahibi olanlar içinde abiyeler ayrı bir derttir. Çünkü düğünler bizim örf ve adetimizin en güzel örnekleri arasındadır. Uzun yıllarda bu adetlerimizi sürdürmeye devam edeceğimiz kesindir.

2020 İçin Birbirinden Şık Abiyeler

Düğün telaşının başladığı evlerde 2020 abiye modelleri arasından seçim yapmakta oldukça önemli olacaktır. İşte tüm bunları tek bir adresten elde edeceğiniz için, artık abiye ya da nikah elbiseleri seçmek daha kolay ve güzel bir hale gelecek. Bedeninizi bilmenizin ardından tüm detayları ile siteden alacağınız elbiselerin size olup olmayacağını da hemen öğrenebilirsiniz. Aile büyükleri düğün hazırlıkları telaşına düşmüşlerken, evlenecek kızlar ise seçecekleri nikah elbiseleri ile bu telaşı yaşamaktalar. 2020 abiye modelleri seçmek artık daha kolay olacağı gibi, özel günlerin arefesinde bu seçimleri yapmak hem heyecan verici ve hemde daha telaşlı olacaktır. 

Tarzınızı Yansıtacak Abiyeler

İşte burada sizin en büyük yardımcınız hiç kuşkusuz www.carmen.com.tr sitesi olacak ve her anlamda tarzınızı ve şıklığınızı yansıtacak nikah elbiseleri ve abiyeler almış olacaksınız. Hemen siteye girerek seçiminizi yapabilir ve siparişinizi hızlı bir şekilde vererek, özel günlerin tadını çıkarabilirsiniz. 

4 Aralık 2019 Çarşamba

İnşaat Mühendisi Mi? Mimarlık Mı?


İnşaat Mühendisliği ya da Mimarlık arasında kaldıysanız eğer, ikisinin bir bütün olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bir kaç fark olduğunu da belirtelim. Bu farkların başında mimarlığın hayal gücüne dayalı olduğunu söyleyebiliriz. İnşaat mühendisliği ise matematiği daha fazla kullanır ve sürekli analizler yaparak işini yapar. Yapılacak olan yeni bir binanın, yolun, barajın, iş merkezinin tüm analizlerini mühendisler yapar. Yapının yapılacağı alan üzerinde gerekli denetlemeleri yaparak, uygunluğunu tespit eder. Bu denetimler sonucunda, yapı için kullanılacak olan betondan, yapının afetlere karşı dayanıklılığını sağlaması inşaat mühendisinin temel iş kolları arasında yer almaktadır. 
Dünyanın en parlak meslekleri arasında yer alan İnşaat Mühendisliği, insanların temel ihtiyaçlarına göre yaşam alanları ve ihtiyaç alanlarını yapar. İyi bir eğitim almak ve iyi bir üniversiteden mezun olmak, mesleğinizi doğru bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır. 

İnşaat Mühendisi Ne Yapar? 
Şunu belirtelim ki, düz mantık ile bakarsanız ya da düz bir eğitim alırsanız, inşaat alanında sadece yapılan işleri takip eden bir mühendis olursunuz. Ancak iyi bir eğitim almak ve tabii ki mühendis gözüyle olayları irdelemek ve bakmak, sizin mesleki olarak gelişmenizi sağlar. Böyle olunca da, bir çok şirketin projelerinde görev alır ve mesleki kariyerinize emin adımlarla ilerlersiniz. Mühendisler teoride almış oldukları eğitimler sonucunda, karşılarına çıkan aksaklıkları doğru şekilde analiz edip, bu analizler neticesinde karar verme yetkisine sahiplerdir. İnşaat Mühendisliği öğrencileri, henüz eğitim aşamasında yapacakları meslek ile haşır neşir olmaları, tecrübe kazanmalarına imkan sunacaktır.
Bu tecrübeler neticesinde, her yeni sorunda alacağı kararları da daha net bir şekilde belirler. İnşaat Mühendisleri hemen hemen her yapıda iş yapabilirler. İş konusunda en sıkıntısız meslekler arasında olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlık nüfusunun sürekli artması neticesinde, yapıların da sürekli artıyor olması ve hatta yapıların daha az alan kaplayarak, daha faydalı olmasının sağlanması mühendislerin en temel mesleki ilkeleri arasında yer almaktadır. 

Mimarların Görevleri Neler? 
Mimarlar bir yapının nasıl görüneceğini önceden çizer ve bu çizimlere göre inşaat yapılmaya başlanır. Ancak bu çizimler sadece binanın dış görünümü üzerine değil, su hattının geçeceği duvarlardan, elektrik kablolarının ne kadar yükseklikten geçeceğine ve su giderlerinin dahi hangi alanlarda toplanarak dışarı atılacağının çizimlerini de yaparlar. Mimarlar bir alanı analiz eder, ölçümlerini yaparak ve bu alana uygun yapının çizimini yaparak, hiç bir sorun ile karşılaşmadan yapının tamamlanmasını sağlarlar.

Devam eden yapılarda değişmesi gereken alanların tespit edilmesi durumda, yeniden çizim yapılması gerektiği için, bu alanların çizimlerini de mimarlar yaparlar. Ufak bir bina olarak ele aldığınızda, yapının değişim çok fazla göze batmayacak gibi olsa da, büyük yapılarda, zincirleme bir reaksiyona dönüşebilir. Yani yapmış olduğunuz değişimleri yeniden projelendirmeniz gerekmektedir. Mimarlık üzerine eğitim alanlar tüm bunları öğrenerek, yapıları da buna göre hazırlamaktadırlar. Aslında Mimarlık, her ne kadar inşaat sektörü ile bir bütün gibi görünse de, tam olarak görsel sanatlar icra ettiklerini söylemek yanlış olmayacaktır. Sonuçta yapmış oldukları iş, örnekleme üzerine değil, tamamı ile hayal gücünün çizimlere dönüşmesi ile ortaya çıkıyor. Elbette ki bu süreçte çeşitli değişimler olacaktır. Ama bir bina tamamlandığında, kimse binayı yapanları konuşmaz. Herkes bu binanın mimarlar tarafından yapıldığını bilir. 

İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Fakültesi
Yazımızın başında da belirttiğimiz üzere, bir elmanın iki yarısı olan İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümleri, birbirinin ayrılmaz iki parçasıdır. Mimarlar hayal eder, hayallerini kâğıda dökerler. İnşaat mühendisleri ise hayalleri gerçeğe dönüştürürler. 
İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilerini bu bilinçle eğiten ve uluslararası eğitim standartlarına göre eğitim veren üniversitelerin başında gelmektedir. İstanbul Gelişim Üniversitesinden mezun olan öğrencilerin bu bağlamda iş bulma konusunda sıkıntı yaşamıyor olmaları ve mesleki olarak almış oldukları eğitimlerin uluslararası olmasından dolayı, henüz eğitim sürecinde de iş bulmalarına olanak sağlayabiliyor.