18 Aralık 2019 Çarşamba

İstanbul’da Lekesiz Halılar


İstanbul halı yıkama firması olarak, halılarınızın hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar, üzerinde oluşan lekelerden arınması için bitkisel formüllü kaliteli deterjanlar kullanırız. Sağlıklı ve uzun süreli temiz halılar için firmamızla iletişime geçerek, siz de uygun fiyatlı yıkama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
% 100 Lekesiz Halı Temizliği
Halılar yapıları ve içerisinde bulunan bakteriler nedeniyle kir ve leke tutmaya daha yatkındır. Sürekli ovalamak ya da kaynar su yöntemi uygulamak halının yapısını bozar ve lekenin daha derine nüfuz etmesini sağlar. Bu alanda çalışmakta olan profesyonel ekibimiz halılarınızın lekelerinden arınmasını buharlama yöntemiyle yapacak ve halınızın en derinindeki bakterilerin bile sökülüp atılmasını sağlayacaktır. Nitelikli halı yıkama alanında profesyonel bir hizmet vermekte olan firmamız, kısa zamanda halılarınızın yenilenmesine yardımcı olur.
Bitkisel Formüllü Halı Yıkama Hizmetimiz
 Hem çevreci hem de insan sağlığına uyumlu bitkisel deterjan formülümüzle, halılarınızın hassas yapısına zarar gelmeden nitelikli bir temizleme işlemi yaparız. Kullandığımız birinci sınıf halı yıkama makinelerle, buharlama ve çekme yöntemleri uygular halınızın yıpranmasına olanak vermeden lekelerinden arınmasını sağlarız.
Adrese Teslim Servisimiz
Anadolu halı yıkama firmamız, kirli halılarınızın adresinizden alınıp, adresinize teslim edilmesini sağlayacak profesyonel bir hizmet anlayışına sahiptir. İstanbul’un her yerine taşıdığımız temizlik hizmetimizle, sadece halılarınızı değil yorgan ve yataklarınızın da temizlenmesini sağlar, yıkama, kuruluma ve paketleme işlemlerinden sonra adresinize teslim ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder