2 Mart 2020 Pazartesi

Eczane İlaç Etiketleri


İlaçların tariflerinin dakikalar boyunca eczanelerde hastalarla paylaşılmasını gerektirmeyen, tüm bilgilerin ufak bir barkod bünyesinde yer alması artık çok daha pratik bir hale geldi. Böylece hem hastanın rahatça anlayabileceği ilaç verilerine yer verilmesi mümkün oluyor hem de raflarda etiket çıkartıldığında ürünlere kısa sürede ulaşım fırsatı oluyor. İlaç tarif işlemlerinde bir eczacının sürekli olarak aynı barkodu hazırlamak yerine, ürünlere bağlı olarak güncel işaretlemeleri yapabileceği sistem oluşturulmaktadır.
İlaç Raf Etiketi
Raflar hakkında bilgi alınabilir olması için direkt olara güvenli ve herkesin her dönemde ulaşıma uygun hale geldiği sistemde hizmet verilmeye devam ediliyor. Bilmediğiniz veya anlamadığınız bir ilaç yapısı olduğu taktirde bunun hem hangi besinlerle kullanımı zararlı olabileceği hem de hangi ilaçlarla kullanılmaması gerektiği yazılıyor. Bir barkod bünyesinde doğrudan İlaç etiketi ile birlikte kullanıma uygun hale gelmesi için hizmet verilmeye devam ediliyor. Sistemin gizliliğe uygun ve çok sayıda insan tarafından satın alınmak istenmesi halinde anlık ulaşım fırsatı elde edilmesi nedeniyle son derece avantajlı hale geliyor.
Etiket Baskısı Eczane
Herkes için anında bilgi edinilebilecek şekilde etiket bilgilerinin eczaneler için birkaç saniye içerisinde baskısı yapılabiliyor. Eczane ile ilgili bilmediğiniz her türlü verinin kaydedilebilir olması ve çok sayıda insanın tek bir internet sitesi üzerinden düzenlenebilir olması son derece önemli hale geliyor. Gün içerisinde Aspirin, Novalgin de dahil olmak üzere yüzlerce ilaç türüne uygun bir şekilde her birinin güncel kullanım faaliyetlerini sisteme kaydetmek mümkün oluyor.
Daha önce bir ürünle ilgili belirlenen kullanım açıklamalarını de kullanmaya devam edebilir, her zaman için Eczane etiketi ile birlikte anlık bilgiye bu sistem aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Mobil cihazlardan veya bilgisayardan istemde içeriklerin güncel bilgilerini belirleyebilir, hastaya uygun bir şekilde tüm ürün türlerine uygun bir şekilde satış yapılması mümkün oluyor. İstediğiniz her zaman için yeni barkodlar çıkarabilir ve satışa sunulacak olan ürün çeşitlerine uygun bir sürecin yönetilmesi, gün içerisinde barkod makineleriyle birlikte çıkartılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder