6 Ocak 2020 Pazartesi

Plastik ve Estetik Cerrahi

Ankara'da yer alan plastik ve estetik cerrahi merkezimiz size en iyi bakımı sunmayı taahhüt eder.  Tanınan doktorlarımızdan Op.Dr Özgür Hürkal ve Op.Dr. Zeynep Yasavur başarılı tekniklerle meme kanseri sonrasında yaptırmak istediğiniz operasyonlar için sizlere yardımcı olmaktadır. Doktorlarımızı daha yakından tanımak ve yaptıkları işlere göz atmak için aşağıdaki instagram hesaplarından yararlanabilirsiniz.
Plastik ve estetik cerrah Op.Dr Özgür Hürkal ve Op.Dr. Zeynep Yasavur meme kanseri ardından hastalarının bakımında mükemmellik arayışıyla meme estetiği uygulamasını sürekli olarak geliştirmeye kararlıdır. Doktorlarımız, araştırma ve ileri cerrahi tekniklerin geliştirilmesini teşvik ederek meme estetiği gerçekleştirmektedir.

Meme Rekonstrüksiyonu

Meme kanseri, memedeki hücrelerin kontrolden çıktığı bir hastalıktır. Meme kanseri türü, memedeki hangi hücrelerin kansere dönüştüğüne bağlıdır. Kanseri yenmek adına memelerini aldıran kadınlar estetik beklentilerini karşılamak ve kendilerini psikolojik olarak daha iyi hissetmek için meme estetiğine başvurmaktadır.
Meme rekonstrüksiyon ameliyatı, yeni bir meme şekli oluşturulmasıdır. Bütün bir memenin (mastektomi) veya memenin bir kısmının alınmasından sonra yapılabilir. Meme kanseri ameliyatı ile aynı zamanda veya aylar ya da yıllar sonra rekonstrüksiyon yapabilirsiniz. Meme rekonstrüksiyonu genellikle size mümkün olan en iyi sonucu vermek için birkaç operasyondan meydana gelmektedir. Bu operasyon için genellikle farklı seçenekler vardır plastik ve estetik cerrah Op.Dr Özgür Hürkal ve Op.Dr. Zeynep Yasavur sizinle birlikte hangisi yöntemin sizin için en uygun olduğunu belirler.

Meme Rekonstrüksiyonu Yaptırmalı Mıyım

Mastektomi geçiren yani bütün memeyi ya da memesinin bir kısmını aldıran kadınların çoğu arzu ettikleri şekilde operasyondan hemen sonra ya da yıllar sonra meme rekonstrüksiyonu yaptırabilir. Memenin tamamı ya da bir parçası olmadan yaşamanın uzun vadeli beklentileri her kadını farklı şekilde etkiler. Bir kadın için seçim başka bir kadın için doğru olmayabilir. Bu kişisel bir karardır. Meme rekonstrüksiyonu yaptırmamayı seçebilirsiniz. Dış göğüs formları, pedler takabilir veya görünümünüzü değiştirmeye çalışmazsınız.
Bununla birlikte, plastik cerrahideki gelişmeler şimdi her zamankinden daha iyi sonuçlar almak anlamına gelmektedir. Meme implantlarını veya kendi dokunuzu kullanarak meme rekonstrüksiyonunu seçerek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Operasyon görünüşünüzü değiştirir, ancak psikolojik faydaları da yadsınamaz derecede fazladır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder