6 Ocak 2020 Pazartesi

Sosyal Medya Uzmanı

Sosyal medya artık tüketicilerin karar verme sürecinde en önemli faktörlerden biri özellikle de Milenyumlar ve Z Kuşağı gibi gelecek nesiller için. Araştırmalara göre yeni jenerasyonun  % 70'i sosyal medyada akranları tarafından verilen önerilere dayanarak alışveriş yapıyor. Siz de sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmak istiyorsanız başarılı işlere imza atan sosyal medya uzmanı Murat Can Ünverdi'ye güvenebilirsiniz. Kişi, kurum ya da marka sosyal medya hesapları için hedeflerinizdeki gelişmeyi sağlayan sosyal medya uzmanı Murat Can Ünverdi, Yeni Medya Ajans'ının kurucusu ve geliştiricisidir. Murat Can Ünverdi hakkında daha fazla bilgi için instagram hesabına göz aatabilirsiniz.
https://www.instagram.com/mcanunverdi
Sosyal Medya Uzmanı Nedir?
Sosyal medya kanalları üzerinden pazarlamanın temellerinin farkında olan, farklı sosyal medya araçlarını ve analizlerini anlayan sosyal medya pazarlamasında uzman kişiye sosyal medya uzmanı ismi verilir. Bir sosyal medya uzmanı, sosyal medya kanalları aracılığıyla pazarlama hedeflerine nasıl ulaşılacağının ve müşterileri sosyal medyada ikna edebilecek harika içeriklerin nasıl oluşturulacağını iyi bilmektedir.
Sosyal Medya Uzmanının Özellikleri
Herhangi bir pazarlama stratejisinin nihai hedefi daha fazla para kazanmaktır. Sosyal medya uzmanı Murat Can Ünverdi, takipçileri müşteriye dönüştürme konusunda oldukça yeteneklidir. Ürünlerini sosyal medyada pazarlayan şirketlerin% 75'i 12 ay içinde satışlarında artış olduğunu bildirmektedir. Satışları satın almadan önce, onu takip etmenin bir yoluna ihtiyacınız var. Sosyal medya pazarlamacılığının arkasında gözle görülenden çok daha fazla strateji bulunmaktadır. Murat Can Ünverdi, optimum katılımı sağlamak için belirli platformlarda belirli bilgileri ne zaman yayınlayacağını bilir. İşletmenizin sosyal medya profillerinin ilgi çekici olmasını sağlamak için birkaç temel resimden ve bazı Facebook reklamlarından daha fazlasına ihtiyacınız vardır.
Tüm sosyal medya trendlerini sürekli takip etmek ortalama bir insan için neredeyse imkansızdır. Bununla birlikte sosyal medya uzmanı Murat Can Ünverdi, sürekli gelişen sosyal medyaya ayak uydurmak için gerekli olan aktif öğrenme sürecine alışkındır. Diğer pazarlama alanlarının çoğu birkaç yılda bir değişir, ancak sosyal medya platformları birkaç haftada bir değişir bu tempoya yetişmek için zamana, özveriye ve azme ihtiyacınız vardır. Murat Can Ünverdi, bunların hepsini tek başına sizin için yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder